29 May 2007

Jom Pilih Rantai Tangan......

Assalamualaikum

Sori...lama tak update blog ni.....di bawah ni ada beberapa lagi sample gelang dan rantai tangan. Kalau berkenan dan minat untuk tempahan, sila email chetam1@gmail.com dan sila berikan nombor kod sebagai rujukan. Sebarang pertanyaan tentang harga, sila email Chetam yer.

Ini merupakan tempahan MamaZieza dari Penang untuk anak gadis beliau. Menggunakan kristal butterfly, gabungan warna light rose dan fuhsia serta aquamarine dan crystal AB. Diikat dengan emas 14K. Tempahan akan datang ialah rantai leher menggunakan design yang sama.

Anting-anting 925 Silver . Yang merah ditempah oleh Puan Sabrina di Penang dan yang hitam adalah tempahan kakak Chetam di Kamunting. Anda boleh memilih sebarang warna kristal. Kristal di atas adalah kristal Heart AB.
Harga: RM25
No Kod : AP01

Maaf, gambar tak berapa clear tapi memang cantik gelang ni. Menggunakan kristal bulat 6mm. Gabungan warna Capri Blue dan Aquamarine.
Harga: RM75.00
No Kod : GT01

Gelang yang cantik dan esklusif. Menggunakan kristal bicone 8mm yang berlubang di kepala. Gabungan warna Crystal Clear dan Jet (Hitam).
Harga: RM90.00
No Kod : GT02

Paduan Kristal bicone 6mm warna Black Diamond dan Jet. Diselang seli dengan batu rhinestone. Memang berkilat.
Harga: 60.00
No Kod : GT03

Gabungan kristal bulat 6mm dan bicone 6mm. Paduan warna Tanzanite dan Amethyst. Turut diselang selikan dengan batu rhinestone.
Harga: RM66.00
No Kod : GT04

Gelang berwarna warni menggunakan kristal bulat 8mm diselang selikan dengan rodelles yang dihiasi dengan batu berkilat. Anda boleh memilih sama ada kristal biasa atau AB.
Harga: RM70.00 (Kristal Biasa)
Harga: RM77.00 (KristalAB)
No Kod : GT05

Rantai tangan paduan warna merah dan putih menggunakan kristal bulat 8mm dan kristal heart 10mm. Diikat menggunakan dawai emas 14K. Anda boleh memilih warna anda sendiri.
Harga: RM70.00
No Kod : RT01

Menggunakan kristal butterfly 8mm dan kristal heart 10mm. Amat sesuai untuk dipakai oleh anak-anak gadis. Anda boleh memilih warna anda sendiri. Diikat dengan dawai emas 14K dan dihiasi dengan bebola emas 14K. Boleh juga diganti dengan bicone 4mm. Dawai emas juga boleh ditukarkan dengan dawai 925 Silver.
RM80.00
No Kod : GT02

Gabungan perlbagai warna kristal butterfly 6mm dan kristal heart 10mm. Anda boleh juga memilih kristal butterfly bersaiz 8mm. Diikat dengan 925 Silver. Amat cantik dan berkilat. Rantai tangan ini kepunyaan anak dara Chetam yang berumur 3 tahun.
Harga: RM70.00
No Kod : GT03

Gabungan kristal bicone 6mm dan kristal heart 10mm. Anda boleh memilih warna-warna kristal bicone kesukaan anda dan Chetam akan padankan dengan warna kristal heart yang sesuai. No Harga: RM65.00
Kod : GT04

No comments: