3 Sep 2007

Brooches......Panas!...Panas!...Dari Oven....

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Ini ada beberapa design brooches yang masih panas.....Chetam dok siapkan sampai pukul 3 pagi tadi. Harap ada yangberminat yer...Macam biasa....untuk pertanyaan atau tempahan, sila email chetam1@gmail.com

Harga dii bawah tanpa kos penghantaran. Kena tambah RM5 untuk penghantaran melalui POS LAJU.



Suka sesangat ngan design di atas ni. Nampak simple tapi Japanese seed u asyik jatuh jer.....
No Kod : BR01
Harga : RM20 untuk induknya


Suka ngan warna merah.....ni dia...tapi yang ini dah ada beli. Kalau nak, boleh tempah.
No Kod : BR02
Harga : RM30 untuk satu set (kalau nak asing...boleh tapi yang induknya RM25 dan yang kecil RM10)


Warna warni.......
No Kod : BR03
Harga : RM25 untuk induknya


Warna lembut.....
No Kod : BR04
Harga : RM25 untuk induknya


Warna biru nan menawan kalbu
No Kod : BR05
Harga : RM30 untuk satu set (kalau nak asing...boleh tapi yang induknya RM25 dan yang kecil RM10)



Gelang dengan spacers LIPS.
Yang hitam untuk tempahan orang. Harga RM95.00
Yang multi kalers tu, guna kristal bic0ne, belum ada tuan lagi. Harga RM90.00
Rantai kaki dengan kristal bicone 6mm dan 4mm. Dicantikkan dengan loceng 14K.
Harga : RM55.00

No comments: